Pregătiri de iarnă în Regiunea Schiabilă

Pregătiri de iarnă în Regiunea Schiabilă

Se pare că în acest sezon vremea ţine cu schiorii. Deja la sfârşitul lunii noiembrie a sosit gerul în toată ţara. Administratorii tuturor complexelor de schi s-au şi grăbit să pornească tunurile de zăpadă. Aşa se întâmplă şi în cadrul Regiunii Schiabile Harghita.

Pe pârtia Bogdan deja s-a aşternut un strat de zăpadă artificială de 40 de cm, şi ninge din belşug şi la această oră. La Lobogó n-a nins prea mult, dar tunurile funcţionează cu foc continu. Havas Bucsin nu are infrastructură pentru zăpadă artificială, dar fiind zona cu ninsorile cele mai abundente din tot judeţul, deja a nins 30 de cm. Din păcate la Veresvirág nici n-a nins, nici suficient de frig nu este pentru pornirea tunurilor. Pregătirile pentru noul sezon însă s-au făcut, şi se aşteaptă vremea favorabilă amenajării pârtiilor. Meteorologii anunţă geruri de peste -10 °C pentru săptămâna viitoare, astfel avem toate şansele ca la sfârşitul săptămânii să se deschidă noul sezon în cadrul Regiunii Schiabile Harghita.

Şi încă o veste bună! Preţurile abonamentelor din carul regiunii vor rămâne neschimbate faţă de anul trecut. Numai calitatea serviciilor va creşte ☺. Vă dorim o iarnă cât mai lungă, şi petrecere frumoasă pe pârtiile şi complexele din cadrul Regiunii Schiabile Harghita!

Miercurea Ciuc, la 3 decembrie 2016

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *